Meshkujt janë të rrezikshme


 

Meshkujt do t’ju përdhunojnë dhe mundi ju. Meshkujt do të gënjeshtër për ju për të marrë seks dhe para nga ju. A nuk martohet me një mashkull. Ka disa meshkuj të mira në botë. Por shumica janë të këqija dhe do të pretendojë të jetë e mirë për të ju tradhtoj. Ata duan seks, paratë tuaja, ose për të kontrolluar ju. Mos i besoni atyre. Ju duhet vetëm motrat tuaja. Befriend gratë e tjera. Dërgo meshkujt vetëm. Gratë duhet të jetë një grup së bashku kështu që ne mund të mbrojë njëri-tjetrin kundër dhunës mashkullore dhe urrejtjes. Ruaj të holla sa më shumë që mundeni. Lënë shtëpinë tuaj nëse ju jeni i martuar me një mashkull, sidomos ai që abuzon ju. Jetojnë me nënat, motrat, hallat, dhe grave të tjera miqtë. Harrojeni meshkujt, dhe le motrat e tua të jenë miqtë tuaj të vërtetë.

Advertisements
Categories: Foreign Language (Translations), Radical Feminism, Separatism, Shqiptar (Albanian) | Tags: , , , , , , , , , | Leave a comment

Post navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: